Granville Island
Wat gaat de tijd dan snel hè? Wevhebben mooi nee kunnen genieten, maar ben ook wek benieuwd naar de rest van de verhalen, de foto's en straks de film. Tot snel!!!!
Hier even een paar lettertjes van de ouwe lummel.We hebben vol belangstelling jullie avonturen gevolgd.Nou tot kijk over een paar dagen. groetjes pap en mam.
hallo luitjes,
wat een gave vakantie hebben jullie gehad (tenminste wat wij ervan gezien en gelezen hebben). Nu zit het er weer (bijna) op. Wij willen jullie een hele goeie terugreis wensen (hopelijk zonder al te veel luchtzakken)...
Wij gaan morgen richting Kamperland voor 2 weken en aansluitend naar Texel een week. Als jullie nog van plan zijn om met de camper naar Texel te komen??? dan horen wij dat graag, wellicht kunnen we dan een afspraak regelen.
Groetjes van ons.
Wat is het allemaal snel gegaan zeg. Ik heb met plezier jullie vakantieverhalen gelezen. Goede terugreis, en Dineke, fijn dat je er volgende week weer bent!
We hebben genoten van jullie verhalen , vandaag hebben we de laatste drie in een keer gelezen want we hadden een paar dagen geen internet i.v.m. de stucadoors.
We weten niet waar jullie op dit moment zijn, maar anders een goede vlucht terug naar good old Holland.
groetjes, Hans en Ellie.